T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ESKİŞEHİR / SEYİTGAZİ - Kırka Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu

Kırka Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu

Telefon
02226812189
Belgegeçer
02226812189
WEB
https://kirka.meb.k12.tr
Adres
KIRKA MAH. HÜSEYİN SEVİM CAD. NO 19 SEYİTGAZİ / ESKİŞEHİR
Vizyon
İstiyoruz ki... Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. İstiyoruz ki... Okulumuzda her veli öğrencisine her türlü fırsatın verildiğini bilsin. İstiyoruz ki... Okulumuzda hem öğretmenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın. İstiyoruz ki... Okulumuzda çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun. Doğruları yaptıklarında alacakları yanıttan korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın. İstiyoruz ki... Okulumuzda herkes her gün daha iyiye ulaşmaya çalışsın.
Misyon
Milli Eğitimin Temel Amaçları doğrultusunda; - Bilimsel akılcı ve mantıklı düşünme becerisine sahip, - Problem çözme becerisi kazanmış, - Yaşam boyu sürdüreceği bir beceri olarak öğrenmeyi davranış haline getirebilen ve kendi öğrenmesi için çaba harcayabilen, - Kendi kendini yönetebilen, - Yaratıcı düşünceye sahip, - Çevresi ile etkili iletişim kurabilen, - Araştırmacı, - Özgür düşünceye sahip, sorgulayıcı, - Estetik duygusuna sahip ve yaşamında estetiğe özen gösteren, - Evrensel, kültürel ve ailevi değerlerin bilincinde bir insan olarak insanlık değerlerine sahip çıkan, - Kendisine ve başkalarına değer veren duygusal olarak dengeli öğrenciler yetiştirmek için varız.
Başarılar
Öğretmen :21
Öğrenci :155
Derslik :8
Çok Amaçlı Salon :1
BT Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :300
Öğretim Şekli :Okulumuz Kırka Mehmet Akif Ersoy Ortaokulunda gündüzlü tam gün olarak eğitim-öğretim faaliyetleri sürmektedir.
Saatler
Okulumuz Kırka Mehmet Akif Ersoy Ortaokulunda dersler 09:10´da başlayarak 15:55´de tamamlanmaktadır. Günlük 7 ders saati eğitim-öğretim sürmektedir.
Isınma
Okulumuz Kırka Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu kömür kalorifer kazanı ile ısınmaktadır.
Bağlantı
Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil
İngilizce
Ulaşım
Okulumuz Kırka Mehmet Akif Ersoy Ortaokulunda Seyitgazi İlçe merkezine ve Eskişehir İl merkezine Kırka´da bulunan ve hemen hemen her saatte ulaşım imkanı olan otobüslerle ve Eskişehir-Afyonkarahisar arasında ulaşımda bulunan otobüs işletmeleriyle ulaşım gerçekleştirilmektedir.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
Okulumuz Kırka Mehmet Akif Ersoy Ortaokulunun yerleşimi Eskişehir İl merkezine 70 km Seyitgazi İlçe Merkezine ise 28 km uzaklıkta olan Kırka mahallesinde bulunmaktadır. Okulumuz Afyonkarahisar-Eskişehir arasında bulunan D-665 karayolunun kenarında yer almaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Kırka Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Eskişehir-Afyonkarahisar yolunun 70. km´sinde bulunmaktadır. Okulumuzun Seyitgazi İlçe merkezine uzaklığı 28, Eskişehir İl merkezine uzaklığı 70 km´dir.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Voleybol, Masa Tenisi
Bilimsel Etkinlikler
Tübitak 4006 Projeleri
Proje Çalışmaları
Spelling Bee, Treasure Hunt, Flat Stanley, KodKırka, Değerlerimle Başarılıyım, Zorba Olma Kanka Ol
Yazdır